Godt design er rettet mod mennesker.

Enestående design er et stort gode – og en intensiv proces: Hos Dauphin udformes design-teamets skitser til dels i samarbejde med eksterne designere. Resultatet er kontorstole, der kan tilpasses individuelt til forskellige arbejdsopgaver, er ergonomisk optimerede, veldesignede og kan tilpasses til alle kropsstørrelser.

German Design Council

Det tyske designråds institution understreger endnu engang Dauphins designkompetence.Designer

Jessica Engelhardt

Jessica Engelhardt

Integration betyder ”at forbinde” - for Jessica Engelhardt er nøglen til udformning af succesfulde produkter syntesen mellem skabende arbejde og intensivt, interdisciplinært samarbejde.

Jessica Engelhardt arbejder som designer. I 2010 blev hun færdiguddannet som produktdesigner ved Coburg Universitet/studierne i Integreret Produktdesign.

Hun har siden 2011 arbejdet som in-house designer for Dauphin HumanDesign® Group og har hidtil deltaget i udviklingen af forskellige stole.

Hun er ansvarlig for produktnyhederne Stilo og Fiore.Martin Ballendat

Martin Ballendat

”Godt design skal være enkelt, meget enkelt”: Martin Ballendat Må vide det. Succes, priser og over 70 designudmærkelser understøtter hans filosofi.
Han har arbejdet som freelance-designer siden 1955 med projektarbejde for kendte mærker i 12 forskellige lande (bl.a. Italien, Schweiz, USA…..). Desuden afholder han lektorater ved de højere læreanstalter Graz og Salzburg.

Siden starten af samarbejdet med Dauphin er der blevet udviklet innovative produkter som f.eks. HighWay, Lordo, Join Me, Open End, Siamo og Plenar2.Professor Rido Busse

Professor Rido Busse

Entreprenør, designer, forsker: Rido Busse har i sin 50-årige karriere fået mange udmærkelser og er i dag aktiv i USA med „Busse Design + Engineering“. Som lærer, stifter af ansete designpriser, dommer og ekspert i former bliver han i dag adspurgt som aldrig før – på tværs af alle brancher af f.eks. Mercedes, EADS og Stihl.
Professor Rido Busser er initiativtager til Plagiarius og Aktion Plagiarius e. V. og har i mange år bakket op om uddelingen af denne negative pris mod produktplagiater.

www.busse-design.com
www.plagiarius.com

Den stående arbejdsplads "Tec dolphin" er udviklet til Dauphin af Rido Busse og hans team.Daniel Figueroa

Daniel Figueroa

Født i 1965 på Cuba, uddannet indretningsarkitekt og med mange internationale udmærkelser: Det er Daniel Figueroa. Siden 1995 er der fremkommet talrige produkter til konference-, seminar- og kontormøbelområdet.

Udstillings- og messekoncepter såvel som produkter til boligen hører ligeledes til designerens ydelsesspektrum.

For Dauphin har designeren udført stoleserien Previo samt X-Code-produkterne, som består af dreje- og gæstestole.Norbert Geelen

Norbert Geelen

Født i 1968 i Straelen ved Niederrhein startede Geelen i 1989 på et studium i uddannelsesretningen industrielt design på universitetet GHS Essen. Efter afslutning af uddannelsen har han sammen med Robert Kilders som studie designet „bert&bert“-produkter inden for områderne Tableware og kontormøbler.
I 2005 startede Norbert Geelen sit eget designstudie.

Den slidstærke "Tec Profile" er det første resultat af samarbejdet med Dauphin.Armin Sander

Armin Sander

Er uddannet i industrielt design og samlede lang erfaring som udviklingsleder i branchen.
I 1987 grundlagde han den internationale virksomhed Team ITO DESIGN i Nürnberg. Han havde mange kendte virksomheder som Adidas, Deutsche Bahn, Nokia, Villeroy & Boch og naturligvis Dauphin som kunder.

Vores Shape bionic er udviklet af Armin Sander.