Kulturfremme

Virksomheden Dauphin ser sig som en del af det selskabelige liv og ønsker at forbinde sine værdiholdninger med dem fra det offentlige område. Under dette præmis opstår der til stadighed nye projekter, som indgår i virksomhedskommunikationen.

Mennesket står altid i centrum for Dauphins ideer. Som fortaler for humanisering i arbejdet og den dermed forbundne betragtning af alle faktorer, som begrænser det individuelle velbehag på arbejdspladsen, går virksomhedens aktiviteter langt ud over rene møbelemner. Derfor sponsorerer Dauphin HumanDesign® Group bl.a. Office Innovation Center (OIC) fra Fraunhofer-selskabet for at understøtte arbejdet i fremtiden.

Dehnberger Hof Theater e.V.

Theater

Som ven og understøtter af Dehnberger Hof-teatret har vi i mange år gjort vores indflydelse gældende for at bevare og udbygge teatret i nærheden af Nürnberg. Det er os magtpåliggende at lade tilskuere og aktører have del i den glæde, som opstår ved en opførelses umiddelbare kunstnydelse. Helt i overensstemmelse med Dauphin-filosofien.


Støttekreds for Musikusse e.V.

Musikus

Opdag musikken - oplev musikken! Med dette motto vil foreningen, som blev grundlagt den 9. marts 2000 under protektion af fru Elke Dauphin, hjælpe unge mennesker til at få et indblik i musikkens verden. Ud over den tidlige musikalske opdragelse tilbyder foreningen unge og voksne muligheden for at lære at spille på et instrument eller at forbedre de eksisterende kundskaber.


Venner af børne- og ungdomshjemmet (KJH) Reutersbrunnenstraße (tidligere hjem for forældreløse) e.V.

KJH

Med børne- og ungdomsboligerne og modtagelsesafdelingen til unge mennesker i nød er KJH i dag en af de vigtigste ungdomsinstitutioner i Nürnberg. KJH er det ældste hjem for hittebørn og forældreløse i hele Tyskland. Som sponsor er det vigtigt for Dauphin at skaffe unge mennesker fra problematiske forhold et positivt, børnevenligt miljø uden diskriminering.


bayern design GmbH

bayern design GmbH
Design er en bestemmende økonomisk faktor! bayern design GmbH informerer bayerske virksomheder om succesfaktoren design, vejleder om anvendelse af design, initierer og følger designorienterede projekter og skaber forbindelse til designnetværker f.eks. i samarbejde med den Deutschen Designertag e.V. eller BEDA, The Bureau of European Design Associations, Bruxelles. Unge designere får dermed glæde af omfattende, opbakkende initiativer. Det bayerske statsministerium for økonomi, infrastruktur, trafik og teknologi bakker op om bayern design GmbH. Arbejdet bliver finansielt og indholdsmæssigt understøttet af sponsorgruppen bayern forum e.V., som Elke Dauphin indtil 2015 var vicebestyrelsesformand for. Selskabet har hovedsæde i Nürnberg direkte ved Neuen Museum, Statens Museum for Kunst og Design.